A vásárlásról

Tisztelt Látogató!

Köszöntjük a Hungarosack Kft. webáruházban, kellemes böngészést és vásárlást kívánunk.

Az oldalon regisztrációval illetve anélkül is tud böngészni, vásárolni.  A fenti menüsorból tudja kiválasztani a keresett termékkategóriát, illetve azon belül (ha található) a termékcsoportot. Az adott termékcsoporton belül felsoroltuk az elérhető termékeket, a könnyebb beazonosítás érdekében nagyítható fotókkal. Az adott termékre klikkelve látható a termék megnevezése, főbb adatai, ára, illetve a különböző mennyiséghez tartozó kedvezményes árai.  Minden terméknél a nettó és a bruttó egységár is fel van tüntetve, valamint, hogy az áraink tartalmazzák a termékdíjat. A leírásban adjuk meg a termék specifikációját, figyelembe véve az adott terméknél szokásos specifikus adatokat, illetve a vevői elvárásokat. Amennyiben további adatokra van szüksége az adott termékkel kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésére a megadott elérhetőségek bármelyikén.

A vásárlást a „KOSÁRBA” füllel tudja megkezdeni.  FONTOS megemlítenünk, hogy bizonyos termékeknél a rendszer előre megadja a minimális rendelhető mennyiséget, ami a kiválasztott terméktől függően változhat.  A rendelését ellenőrizheti, módosíthatja a „kosár megtekintése”-vel, illetve lehetőség van további termékek megtekintésére illetve megvásárlására.

A vásárlás következő lépése a vásárlási kuponok és utalványok beváltása, érvényesítése.

Amennyiben nem személyesen a Hungarosack Kft. budapesti telephelyén kívánja átvenni az árut, abban az esetben a szállítási módokról és költségekről tájékozódhat. Ezután fogadhatja el a vásárlás végösszegét.

Új vásárló esetén regisztrációval, és anélkül is továbbléphet. Visszatérő regisztrált vásárló esetén, az e-mail cím és a jelszó megadásával tud továbblépni.

Az egyes lépéseket követve juthat el a vásárlása, rendelése véglegesítéséhez, megerősítéséhez.

Ezt követően a megadott e-mail címre a rendszer küld egy visszaigazolást, a rendelés részleteivel.